Endelig er Platelangs med Larsen & Valebrokk tilbake på en DAB-radio nær deg! Ronnie og jeg har hatt en to måneder lang pause der vi har vært opptatt med Spellemannpris-programmer og mye annet, men i kveld klokken 20 er vi igjen klare med vårt eget program på Ordentlig Radio, som seg hør og bør. Vi har ikke funnet opp kruttet siden sist heller. Det er fremdeles slik at vi uavhengig av hverandre plukker nye og gamle favoritter og «overrumpler» hverandre med vellyd som vi tror den andre – og lytterne – vil sette pris på.

Hva vi spiller er som før hemmelig inntil programstart, men jeg kan røpe så mye som at det nye programmet åpner med en sang av Marthe Wang som både Ronnie og jeg er svært begeistret for. Ronnies anmeldelse av 26-åringens debutplate Ut og se noe annet kan du lese her, og min anmeldelse finner du her. Hvilken låt du får høre i programmet i kveld må du derimot tune inn for å finne ut. Det er like enkelt som før. Enten laster du ned Ordentlig Radio-appen til mobilen, hører oss på hjemmesiden til Ordentlig Radio eller ganske enkelt på DAB-radioen din. Lett som snus.

Sendingen er altså klokken 20 i kveld, men får du ikke hørt oss da, får du sjansen med våre to reprisesendinger, enten i morgen klokken 13 eller lørdag klokken 16. Og neste onsdag er det på’n igjen med mer snadder – vi er tilbake nå. Det er også hyggelig om du liker Facebook-siden vår, og etter hver sending oppdateres vår stadig mer awesomme spilleliste hvor vi legger inn all musikken vi har spilt i programmet. Av sesongmessige årsaker har vi valgt ikke å legge inn sangene fra julespesialen vår, men ellers får du rubbel og bit. God fornøyelse!