Ta vel imot Jegertrillingene

Henriette Steenstrup alias Edel i fri dressur. Foto: TV2

Jeg henger stort sett veldig etter når det gjelder norsk TV-underholdning. Jegertvillingene på TVNorge har jeg for eksempel aldri sett, men jeg har da fått med meg at tvillingsøstrene Johanne og Kristine Thybo-Hansen er noe i nærheten av å være nordnorske mestre i bannskap. Komiker Henriette Stenstrups rollefigur Edel Hammersmark Gjervan dukket for noen dager siden opp i sketsjen “Jegertrillingene” i programmet Dritseint med Edel der hun spiller den tredje søsteren, altså trillingsøsteren som om mulig er enda drøyere. Mine kolleger og jeg har ledd så vi har ristet av innslaget på jobben de siste par dagene. Det er muligens barnslig humor – ikke vet jeg – men du verden så morsomt! Se innslaget selv her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.