Sommerferien 2023 er over for mitt vedkommende, så jeg tenkte det var en idé å dele årets sommerspilleliste slik at flere kan få glede av den. Gjennom de siste tre ukene har sangene herfra humpet og gått på random, og gudene vet om vi har fått hørt alle. Vi har fjernet noen av de opprinnelige valgene underveis, og vi har lagt til andre – og nå teller listen i overkant av 300 sanger og har en spilletid på cirka 20 timer.

Normalt er jeg nokså streng når jeg lager sommerspillelister, og har som kriterium at de aller fleste sangene på et eller annet vis skal handle om sommer. I år har jeg beveget meg litt vekk fra denne modellen, og i tillegg tatt med en lang rekke sanger som ikke har spor av sommertematikk, men som likevel er såpass lette i steget at jeg synes de passer inn, samtidig som jeg har utelatt veldig mange av de jeg normalt føler at jeg må ha med. Noen sanger kan også være inkludert kun fordi jeg forbinder dem med sommer, og ferdig med det, liksom.

Selv om jeg med dette gir bort spillelisten til andre som kan ha bruk for den, betyr ikke det at jeg ikke vil fikle litt med den innimellom. Se derfor ikke bort fra at jeg kan fortsette å gjøre små endringer, men i så fall vil de (i mine ører) kun være til det bedre. Alt som da gjenstår er å ønske fortsatt god sommer og god lytt!