Selv med en skikkelig regnværsdag ble årets utgave av Piknik i Parken en udiskutabel suksess. Med utvidet festivalområde, en lang rekke flotte artister, blide mennesker og godt humør vil jeg si at Pipfest i 2017-utgaven ble voksen, med et snitt på nesten 4000 betalende hver av de tre dagene den varte. Festivalen er ikke en utfordrer til hverken Øyafestivalen eller Norwegian Wood, og så vidt jeg vet tyder publikumstallene for både Tons Of Rock i Halden og Over Oslo på Grefenskollen som også ble arrangert denne helgen på at det er plass til alle.

Pipfest kunne blant annet skilte med headlinerne Father John Misty, Solange og First Aid Kit der de to førstnevnte leverte fantastiske konserter, og det var også veldig mye annet bra på festivalen, fra Arve Tellefsen til Spoon, fra Signe Eide til Margo Price, fra Amanda Delara til Ane Brun.

I bildekarusellen over har jeg samlet en haug med bilder fra de tre festivaldagene som jeg håper noen kan ha glede av å se på. Og var du ikke til stede selv kan det kanskje være en inspirasjon til å besøke Pipfest i 2018. Ha meg for øvrig unnskyldt for at det kanskje er litt vel mange bilder av Father John Misty, Skott, Solange, Ane Brun og gutta i The Switch. Det er ikke min feil at de er så ekstremt fotogene!

Les også: Piknik i Parken dag 1 – Posørenes parademarsj
Les også: Piknik i Parken dag 2 – Tid for en ekte superstjerne
Les også: Piknik i Parken dag 3 – Drømmedag med damene