Hyggelig å hilse på deg, Iladalen Park!

Kjenn din by, ass! I dag gikk jeg hjem fra en avtale og havnet et sted jeg aldri hadde satt mine ben før. Jeg har bodd i Oslo i snart 49 år, men jeg har åpenbart mye igjen å utforske. Jeg har vært kun få meter fra Iladalen Park utallige ganger, men ikke sett den før i dag. Den forbausende store parken er skjermet på alle kanter, fra Waldemar Thranes gate, Uelands gate, Marcus Thranes gate og Maridalsveien. I stedet for å gå ned sistnevnte som var den opprinnelige planen skar jeg ned til høyre og vips, der var jeg. Omgitt av gamle bygårder og blokker lå Iladalen Park der badet i ettermiddagssol og gjorde seg til. Pent!

Skrevet av
More from Erik

Springsteen til Norge i juni!

Det er akkurat bekreftet at Bruce Springsteen & The E Street Band...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.