Fra mine herlige kone Helle startet bloggen HellesKitchen i 2011 og frem til i dag har hun fylt den med ufattelig mye godt innhold. HellesKitchen er imidlertid langt mer enn en vanlig matblogg. Her er også restauranttips/anmeldelser/anbefalinger, reisetips, intervjuer, cocktails, vin og øl og sprit, uthenging av undertegnede, meningsytringer og mye mer som angår mat. Det har vært fem spennende år der Helle har bygd bloggen sakte men sikkert til å bli en kraft å regne med i norsk matsammenheng, helt klart i kombinasjon med hennes evner til å lage mat hvilket hun også har vist gjennom en rekke konkurranser. I september i fjor vant hun til med prisen som Norges beste amatørkokk (bildet over), og det er ikke fritt for at jeg ble litt ekstra stolt da.
I dag er jeg faktisk også litt stolt. Bloggen er fra i dag redesignet og holder en kvalitet som nå virkelig gjenspeiler innholdet. «Nye» HellesKitchen har ordentlige menyer, et søkefelt som virker og har til og med fått ny logo. Den ser kort fortalt bedre ut enn noen gang før. Det gjenstår litt småpell her og der, men det meste ser nå som ut som det skal.
Så altså: Sjekk ut HellesKitchen for inspirasjon og matglede – med noe attåt.
Les også: En skål for Anders Husa – og Geranium