Det beste fra 60-tallet

Da er tiden omsider kommet for min store 60-tallsliste, med det jeg mener er de 100 beste enkeltlåtene fra tiåret som ga oss The Beatles, Rolling Stones, Motown, Bob Dylan, flower power og mye, mye mer. Dessverre er ikke Procol Harums “A Whiter Shade Of Pale” tilgjengelig for streaming, bare i en annenrangs liveversjon som jeg ikke vil ha med. Ellers er det en låt per artist her, og med unntak av kanskje de tre første er jeg håpløst usikker på rangeringen. Samma det, her er iallfall 100 fantastiske låter – udiskutabelt.

 

Skrevet av
More from Erik

Mine julefavoritter – Hege Brynildsen

Nå er det Hege Brynildsen – av Dagbladet omtalt som “Haldens hemmelige...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.