For en musikkhøst! Ha meg unnskyldt hvis du mener jeg har hakk i plata, men det kommer altså så mye fantastisk musikk ut hver eneste uke at jeg føler et stort behov for å stille meg opp på den høyeste fjelltoppen jeg kan finne og rope det ut så høyt jeg kan. I stedet nøyer jeg meg med å skrive det her på bloggen etter tankegangen «det er da noe».

Oktober 2022 har med andre ord ikke skilt seg nevneverdig fra veldig mange andre måneder. Den gode musikken kommer, og den fortsetter å komme, og jeg har så godt som mulig gjort et forsøk på å orientere meg i jungelen og plukke ut kremen av kremen fra måneden som er gått.

Blant de mange artistene som har gitt ut ny og hørverdig musikk de siste 31 dagene er jeg nødt til å nevne noen, men ikke alle. Det har jeg ikke plass eller ork til, men vit at alt på denne listen på et eller annet vis er bra eller interessant. Noen av sangene og artistene vil nødvendigvis treffe hardere enn andre, og blant mine sådanne vil jeg nevne noen av dem spesielt, uten noen egentlig rekkefølge. Det er bare fine ting som kommer trillende på løpende bånd. Sjekk her:

Unnveig Aas, Steinar Albrigtsen, Anna Of The North, Lady Friend, Valleypolicella, Sondre Lerche, Taylor Swift, The Unthanks, deLillos, Daniel Kvammen, Morten Abel, Sindre Tysdal, The Lightning Seeds, Caroline Polachek, Fadnes, Paal Flaata, Ola Nordskar, Marion Woodseth, Mandalai Lamas, The Delines, a-ha, The Loch Ness Mouse, Licking The Moose, Roger Græsberg & Foreningen, Skullcrusher, Musti, Zupermaria, Hilde Selvikvåg, Tuvaband, Ugress, Marit Larsen, Ane Brun, Ellen Marie Løkslid, Arctic Monkeys, Willie Nile med Steve Earle, Sløtface, Svømmebasseng, Thea & The Wild, Tommy Tokyo, Daniel Hop, The Switch, Kerala Dust, Daniel Herskedal med Emilie Nicolas, Silja Sol, Kamara, Benny Borg, Inger Katrin, Marte Eberson, Spira, Tove Bøygard med Stian Soli, trekløveret Elias Akselsen, Stian Carstensen og Ola Kvernberg, Up Against The Phantom, Karl-Joakim Wisløff & Pål Angelskår, Darling West, Knut Roppestad, Levi Henriksen & Henrik Maarud, Jace Everett & Amund Maarud, Chris Jacobsen, Amanda Tenfjord, Phosphorescent, Van Morrison, Lars Vaular med Angelo Reira, Dylan Mondegreen, Ultraflex, Label og Sval, og tro for all del ikke at de som ikke er nevnt er snaue heller. Som sagt, nok en sjukt bra musikkmåned ligger bak oss.