Hurra, jeg har bursdag! Jeg begynner riktignok å dra på årene, men det kan jeg jo ikke gjøre stort med, annet enn å fylle dem med masse god musikk – og gi meg selv det jeg kan av fine opplevelser av alle slag så lenge jeg kan.

I dag fyller jeg 53, og som jeg pleier har jeg også i år laget en spilleliste med personlige favoritter helt uten å skjele til sjangere eller noe som helst. Det eneste kriteriet er at det skal være låter jeg digger, og at listen – i år som alle år – åpner med Crackers vidunderlige «Happy Birthday To Me». Det kan godt tenkes mange av disse sangene også har vært på tidligere års lister der jeg har feiret meg selv, men det går nok bra så lenge vi snakker om en spilleliste befolket av fantastiske artister som Bruce Springsteen, Prefab Sprout, The Waterboys, John Prine, deLillos, The Northern Belle, Signe Marie Rustad, Lesley Gore, Van Morrison, Janet Jackson og Crowded House.

Med det ønsker jeg meg selv en god dag og håper alle andre får det fint også. La denne musikken hjelpe til på veien. Det gjør jeg. Fortsatt god sommer!

Sjekk også: Chill feriespilleliste