Da er det omsider avslørt. Det er ingen ringere enn sølvstrupen Sam Smith som har fått i oppgave å fremføre temasangen til Spectre, den nye James Bond-filmen som har premiere 30. oktober. Tittelen på låta er «Writing’s On The Wall», og den blir tilgjengelig 25. september og kan forhåndsbestilles på iTunes nå, i den grad det er interessant. I et intervju med BBC Radio 1 fortalte Smith at han hadde spilt inn sangen i januar. – Jeg ble kalt inn til kontoret med (produsent) Barbara Broccoli og (regissør) Sam Mendes og de ga meg manus. Etter at jeg hadde lest det ba de meg gjøre et forsøk. Så fort har jeg har aldri skrevet en sang før. Det tok 20 minutter… og de elsket den!

Skriften på veggen...
Skriften på veggen…

La oss håpe vi andre også liker den. Det er utrolig nok første gang siden 1965 da Tom Jones sang «Thunderball» at en mannlig britisk soloartist synger en James Bond-låt, og det er vel strengt tatt på tide. Gleder meg. I mellomtiden kan vi jo hygge oss med traileren til Spectre som det må være lov å si er ganske barsk.