Jeg elsker Paris – inderlig. «La Cité de la Lumière» – lysets by – er sannsynligvis også den mest romantiske byen i verden med en helt særegen stemning. Iblant leverer jeg egne spillelister til mine gode venner som driver reisebloggen Borte Best, og da Vibeke nylig lurte på om jeg kunne snekre sammen noe parisisk var jeg ikke vanskelig å be. Klikker du deg inn her kan du lese Vibekes kjærlighetserklæring til Paris, med lenke direkte til min spilleliste der du blant annet kan velte deg i Joe Dassin, Juliette Gréco, Yann Tiersen og Michel Legrand, i tillegg til internasjonale navn som The Style Council, Rufus Wainwright, Ella Fitzgerald og Louis Armstrong samt våre egne gode venner i deLillos. Det skal sies at ikke samtlige låter direkte handler om Paris, men de har i det minste en parisisk eller fransk vibe som gjør at de hører hjemme i dette selskapet.