Paris je t’aime

Jeg elsker Paris – inderlig. “La Cité de la Lumière” – lysets by – er sannsynligvis også den mest romantiske byen i verden med en helt særegen stemning. Iblant leverer jeg egne spillelister til mine gode venner som driver reisebloggen Borte Best, og da Vibeke nylig lurte på om jeg kunne snekre sammen noe parisisk var jeg ikke vanskelig å be. Klikker du deg inn her kan du lese Vibekes kjærlighetserklæring til Paris, med lenke direkte til min spilleliste der du blant annet kan velte deg i Joe Dassin, Juliette Gréco, Yann Tiersen og Michel Legrand, i tillegg til internasjonale navn som The Style Council, Rufus Wainwright, Ella Fitzgerald og Louis Armstrong samt våre egne gode venner i deLillos. Det skal sies at ikke samtlige låter direkte handler om Paris, men de har i det minste en parisisk eller fransk vibe som gjør at de hører hjemme i dette selskapet.

 

Koder fra historien
Skrevet av
More from Erik

1983 – spilleliste med alle de feteste låtene

Tiden er inne for å samle alle godlåtene fra 1983 – og...
Les mer

2 Kommentarer

  • Hei Erik. Jeg elsker også Paris, og liker lista di, men savner en av mine favoritter: Morrissey “I’m throwing my arms around Paris” Handler kanskje ikke så mye om Paris, men likevel… En utrolig bra låt. Vennlig hilsen Kirsten

    • Hei, Kirsten! Den kjente jeg ikke. Veldig fin sang og rett inn på lista. Tusen takk for tipset! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.