Det er en uke igjen til utgivelsen av First Comes The Night, Chris Isaaks første plate med nytt materiale siden Mr. Lucky fra 2009 og hans tolvte totalt, inkludert en juleplate og den flotte «unplugged»-plata Baja Sessions. Siden sist har han imidlertid gitt ut Sun Records-hyllesten Beyond The Sun, der han gjorde versjoner av klassiske låter av blant andre Jerry Lee Lewis, Elvis Presley og Roy Orbison, artister som har vært av avgjørende betydning for ham, men det er godt å ha ham tilbake med eget materiale.

For en måned siden skrev jeg om singlen «Please Don’t Call» at den i likhet med resten av det nye albumet er spilt inn i Nashville, med to produsenter; en fra den strengt kommersielle skolen, Paul Worley (kjent for å ha jobbet med popcountryfenomener som blant annet Lady Antebellum og Dixie Chicks); og en som primært jobber med den nye bølgen av gode, hardcore country(-ish)-artister, Dave Cobb (Sturgill Simpson, Chris Stapleton, Jason Isbell og flere).

Følger du denne lenken kan du høre hele First Comes The Night, og førsteinntrykket mitt er at dette er et strålende album. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med det.

Les også: ZZ Top møter Santana?