Jeg skal hilse å si vi kan trenge noen positive vitamininnsprøytninger om dagen. Stadig økende smittetall og mottiltak som svir for utelivet, kulturlivet og den mentale helse, for bare å ha nevnt noe, gjør at vi isolerer oss mer og mer. Snart er det jul, og hvem vet hvordan den vil arte seg i år? Det eneste som synes sikkert er at julefeiringen for veldig mange vil bli merkbart annerledes enn normalt.

Greit, så er det et stykke frem dit, men det er ikke særlig gøy slik det er nå heller, med sosial avstand, munnbind overalt (Kan forresten de som ikke bruker munnbind i butikker, på trikk og buss og lignende steder skjerpe seg og faktisk begynne med det?), avlyste julebord og restaurantbesøk, konserter satt på vent og så videre og så videre. 2020 er et stusslig år.

Derfor, mens vi venter på at verden skal bli et litt bedre sted igjen, tenker jeg vi trenger litt musikk som kan hjelpe på humøret. Her er en spilleliste med 101 sanger som bør få de fleste til å trekke på smilebåndet. Det passer ekstra godt siden vi straks entrer helgen, og det er tid for å senke skuldrene. På med danseskoene, ta noen trinn for deg selv, og la det stå til! Og altså, hold ut! Det blir bedre før eller siden.

Sjekk også: The Northern Belles humørfylte julesingle